Welke bedrijven accepteren digitaal?

Om eFacturatie in Nederland te stimuleren, ben ik begonnen te inventariseren hoe de verschillende bedrijven en instellingen in het land facturen kunnen versturen en ontvangen. Een omvangrijke klus, gezien het grote aantal organisaties.

 

Graag zien we dat iedereen een steentje hieraan bijdraagt, zodat ED zijn service richting digitaal facturerende organisaties kan verbeteren. Daarom heb ik een eenvoudige deal voor u. Wilt u gratis in mijn database kijken naar welke leveranciers digitale facturen versturen en ontvangen? Registreer dan, via de link hieronder, minimaal hoe uw organisatie zelf haar facturen wil versturen en ontvangen.

 

Registratie is eenvoudig en spreekt voor zich.

 

Staan (veel van) uw klanten niet in de database? Stuurt u mij dan een e-mail en ik ga mijn best doen dit zorgvuldig voor u in kaart te brengen. Dit is gratis en vrijblijvend!

 

Wat kan ik voor U betekenen?

In mijn naam ED (=EasyDistribution) is niet voor niets het woord ’Easy’ opgenomen. Ik maak eFacturatie graag makkelijker voor uw bedrijf of instelling. Wilt u meer weten over hoe u het versturen van facturen kunt vereenvoudigen? Zoekt u een doorgewinterde projectleider? Of wilt u dat ik persoonlijk contact met uw klanten opneem om hen enthousiast te maken voor digitale ontvangst van facturen? Ik regel het allemaal graag. Neemt u dan contact met mij op voor meer informatie.


Aanmelden bij EasyDistributionMeld u nu aan bij EasyDistribution via de onderstaande knop.

Aanmelden bij ED