Oplossing

ED Ontvangt is dé hybride oplossing voor het ontvangen van digitale facturen. ED kan bijvoorbeeld één of meerdere e-mailadressen beheren. Dit betekent dat ED e-mails van uw bedrijf over facturen automatisch uitleest. Zo maakt ED van een XML-factuur automatisch een afbeelding en gebruikt hij de factuurdata voor registratie in de financiële en/of Workflow-applicatie.

 

Ondersteuning standaarden

ED Ontvangt ondersteunt de overheidsstandaard voor eFacturatie (UBL 2.0) en de SETU-standaard voor de uitzendbranche (XML-HR). Uiteraard kunt u meerdere XML-definities toevoegen. Ook weet ED Ontvangt om te gaan met PDF-facturen door deze bijvoorbeeld automatisch aan te bieden aan de OCR-engine van uw scansoftware. Verder kan ED Ontvangt de FTP-directory ‘bewaken’ en integreren met verschillende HUB’s/Billing Service Providers. ED Ontvangt is daarom hét hybride model voor alle digitale facturen die u ontvangt.

 

 

Netwerk

Voordat u begint met het accepteren van digitale facturen, is het uiteraard zinvol te weten hoe uw toeleveranciers hun facturen kunnen aanleveren. Daarvoor ben ik begonnen met aanleggen van een database. Zie ED Netwerkt voor informatie over hoe verschillende organisaties in Nederland facturen digitaal kunnen/willen versturen.


Neem contact met mij op

EasyDistribution is een initiatief van ICreative. Meer informatie over ICreative vind u op www.icreative.nl
Vul om contact met ons op te nemen het onderstaande formulier in.

Bedrijf: *
Naam: *
Functie:
Telefoon:
Email: *
Mogelijkheden:
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Ik ontvang graag meer informatie over...
Ik ontvang graag een offerte voor...
Ik heb vragen over ED zijn Netwerk
Bel mij aub
Bericht: