Intern verwerken

Fantastisch een factuur digitaal ontvangen in uw ED applicatie... Maar dan? U wilt toch dan onder andere de factuur ter goedkeuring aan uw budgethouders aanbieden?

Wellicht dat u facturen die u op papier ontvangt al scant en digitaal rondstuurd naar budgethouders.

Maar doet u dat niet? Dan kunnen we u ook hierin adviseren en ondersteunen. We bieden oplossingen voor bedrijven uit het midden en grootbedrijf maar ook voor grote organisatie. Hieronder kunt u een keuze maken voor wat het beste bij uw organisatie past

ICreative bv
ICreative is specialist op het gebied van digitale factuurverwerking. Met klanten als AkzoNobel, Robeco, Minsterie van LNV, TNT en UWV mag ICreative zich oprecht specialist noemen voor grote organisaties en instellingen. ICreative werkt met marktleidende oplossingen zoals Basware en Kofax. kijk op de website www.icreative.nl om te zien hoe wij u nog meer van dienst kunnen zijn en welke organisaties eerder voor ICreative hebben gekozen.

Easy Systems bv
Easy Systems is net als ICreative specialist op het gebied van het scannen, herkennen, coderen van inkoopfacturen, matchen met orders en het digitaal rondsturen naar budgethouders. Waar ICreative zich richt op grote organisaties en instellingen, doet Easy Systems dit voor het midden en grootbedrijf. Klanten van Easy Systems zijn onder andere Suitsupply, Panasonic, GGN en Primagaz . Kijk op de website www.easysystems.nl voor meer informatie over de oplossingen en referenties.